Εταιρεία

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ!

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που δείχνετε στην εταιρεία μας και σας καλούμε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας για να γνωρίσετε τις υπηρεσίες που μπορούμε προσφέρουμε ως εξειδικευμένοι πραγματογνώμονες – τεχνικοί σύμβουλοι.

Έχοντας κατανοήσει τις ανάγκες που τακτικά δημιουργούνται στα πλαίσια κάλυψης ζημιών γενικών κλάδων εκτός οχημάτων που αφορούν στις περιοχές της Θεσσαλίας, της Θράκης και της Ηπείρου (μαζί με την Κέρκυρα & την Λευκάδα) είμαστε σε θέση να τις καλύψουμε με συνεργάτες μας που έχουν ως έδρα στην Λάρισα, στην Κομοτηνή και στα Ιωάννινα αντίστοιχα. Η διαχείρισή τους γίνεται στην συνέχεια από την εταιρεία μας. Σε περίπτωση πολυπλοκότητας ή οποιασδήποτε άλλης ιδιαιτερότητας που είναι δυνατό να προκύψει στα πλαίσια αντιμετώπισης της ζημίας, διενεργούμε 2η αυτοψία μεταβαίνοντας από την έδρα μας.

Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τις όποιες ανάγκες σας με όσο το δυνατό αμεσότερη ανταπόκριση αλλά και με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Οι εντολές σας για τις περιπτώσεις αυτές δίδονται στην έδρα μας στην Θεσσαλονίκη.

Μπορούμε επίσης να εξυπηρετήσουμε και σε γειτονικές μας χώρες όπως είναι Τουρκία, Βουλγαρία, Γιουγκοσλαβία, ΠΓΔΜ (FYROM), Αλβανία, Ρουμανία και Κύπρος μετά από προσυνεννόηση.